AMERIKA SQUARE

SHESHI AMERIKA

Greece, 2016

Fiction

86 min

 

Written by: Yannis Tsirbas, Vangelis Mourikis, Yannis Sakaridis

Based on Yannis Tsirbas novel “Victoria doesn’t exist”

Directed by: Yannis Sakaridis

Editor: Yannis Sakaridis

Produced by: Yannis Sakaridis, Nikkos J.Frangos, George Th.Lemos, Venia Vergou

Director of Photography: Jan Vogel

Sound Recording: Spyros Aravositas

Music: Minos Matsas

 

 

Athens 2016. A fast paced triptych revealing the opposing forces of today’s humanitarian challenges. Nakos, a banal racist, had enough of the thousands of refugees in his neighborhood.

Tarek, a Syrian ex-Military doctor is looking for a deal to smuggle out of Greece with his daughter. Billy a tattoo artist falls in love with Tereza, an African singer who is also looking for an escape by the sea. The three stories merge when Nako’s malicious acts stop Tereza’s and Tarek’s smuggler Hassan. Their illegal trip is interrupted and they have to find another way out. While time is running out for everyone, Billy steps in to organize the escape.

 

 

Screening on Thursday 21st Sept. 19:30

@ The Cloud

Greqi, 2016

Dokumentar

86 min

 

Shkruar nga: Yannis Tsirbas, Vangelis Mourikis, Yannis Sakaridis

Bazuar mbi romanin e Yannis Tsirbas, “Victoria doesn’t exist”

Regjia dhe Montazhi nga: Yannis Sakaridis

Producentë: Yannis Sakaridis, Nikkos J.Frangos, George Th. Lemos, Venia Vergou

Drejtor Fotografie: Jan Vogel

Zëri: Spyros Aravositas

Muzika: Minos Matsas

 

 

Athinë 2016. Një triptik i shpejtë që zbulon forcat kundërshtare të sfidave humanitare të sotme. Nakos, një racist banal, i ka ardhur në majë të hundës prej mijëra refugjatëve në lagjen e tij.

Tarek, një ish-mjek ushtarak sirian po kërkon të merret vesh për të kaluar kontrabandë nga Greqia me të bijën. Billy, një artist tatuazhesh bie në dashuri me Terezën, një këngëtare afrikane, e cila po kërkon gjithashtu të ikë nga deti. Tre historitë shkrihen bashkë kur veprimet e dëmshme të Nakos e frenojnë kontrabanduesin e Terezës dhe Tarekut, Hasanin. Udhëtimi i tyre i paligjshëm ndërpritet dhe ata duhet të gjejnë një rrugë tjetër. Ndërsa koha po mbaron për të gjithë, Billy ndërhyn për të organizuar ikjen.

 

 

Shfaqjet të Enjten 21 Shtator 19:30

@ Reja

2017 © IHRFFA. All Rights Reserved.  Legal Notice