BOAT PEOPLE

NJERËZ ANIJESH

 

Germany, 2015

Fiction

29 min

 

Screenplay and Director: Paul Meschùh

Producer: University of Television and Film, Munich

Editor: Matthias Writze

Cinematography: Markus E. Müller

Cast: Eugene Boateng, Jule Ronstedt, Thomas Clemens

 

 

On his journey from Somalia to Europe, shipwrecked Moussa is picked up by a wealthy couple on their luxurious catamaran.The athletic young man is the only survivor of a disaster in the Mediterranean sea. He asks Hannes and Gertinde to smuggle him accross the border. Questioning Moussa’s true intentions, the yacht owners are torn between mistrust and fear and the urge to help a fellow human being. A political drama of 2 separate worlds, colliding within 1 global community.

 

Screening on Friday 30 Sept. - 17:00

@ Academy of Film & Multimedia Marubi

Gjermani, 2015

Fiksion

29 min

 

Skenar dhe Regji: Paul Meschùh

Producent: University of Television and Film, Munich

Montazhier: Matthias Writze

Kamera: Markus E. Müller

Aktorët : Eugene Boateng, Jule Ronstedt, Thomas Clemens

 

Në udhëtimin e tij nga Somalia në Europë, pasi i mbytet anija, Moussa merret në anije nga një çift i pasur në jahtin e tyre luksoz. I riu atlet është i vetmi i mbijetuar i një fatkeqësie në detin Mesdhe. Ai u kërkon Hannes dhe Gertinde-s ta kalojnë kontrabandë përtej kufirit. Duke vënë në pikëpyetje qëllimet e vërteta të Moussa-s, pronarët e jahteve janë të ndarë mes mosbesimit e frikës dhe dëshirës së madhe për të ndihmuar një tjetër qenie njerëzore si ata. Një dramë politike 2 botësh të ndara, që përplasen brenda 1 komuniteti global.

 

Shfaqjet të Premten 30 Shta - 17:00

@ Akademia e Filmit & Multimedias Marubi

2017 © IHRFFA. All Rights Reserved.  Legal Notice