JAPANESE FANTASIES

FANTAZI JAPONEZE

USA, 2015

Fiction

28 min

 

Director: Rory Pfotenhauer

Editor: Alexandra Boskovich, Rory Pfotenhauer

Cinematography: Lorenzo Zanini

Starring: Maho Honda, Elaine Liebmann, Masumi Kojima, Junichi Terazawa, Lucy Miyoshi

 

 

A white boy who dreams of cognitive enhancement moves to Tokyo at the age of eighteen to pursue the technological singularity. Instead, he ends up becoming a fashion model and acting in a Japanese soap opera. The cultural and linguistic complexities of this work change his brain chemistry. Now, ten years later, and spurred on by an audible cute Japanese’ female voice in his head, he decides to return to Japan to seek closure on his traumatic past and revisit the issues that led to his demise.

 

Screening on Tuesday 27 Sept - 17:00

@ Academy of Film & Multimedia Marubi

SHBA, 2015

Fiksion

28 min

 

Regjizor: Rory Pfotenhauer

Montazhierë: Alexandra Boskovich, Rory Pfotenhauer

Kamera: Lorenzo Zanini

Aktorët: Maho Honda, Elaine Liebmann, Masumi Kojima, Junichi Terazawa, Lucy Miyoshi

 

Një djalë i bardhë që ëndërron për rritje aftësish njohëse shkon në Tokio në moshën tetëmbëdhjetë vjeç për të ndjekur veçantinë teknologjike. Në vend të kësaj, ai përfundon duke u bërë një manekin mode dhe aktor në një telenovelë.Kompleksitetet kulturore dhe gjuhësore të kësaj pune ia ndryshojnë kiminë e trurit. Tani, dhjetë vjet më vonë, dhe i nxitur nga një zë femëror japonez, bukur i dëgjueshëm në kokën e tij, ai vendos të kthehet në Japoni për të kërkuar t’i vërë kapakun të kaluarës së tij traumatike dhe të rishikojë sërish problemet që çuan në dështimin e tij.

 

Shfaqjet të Martën 27 Shtator - 17:00

@ Akademia e Filmit & Multimedias Marubi

2017 © IHRFFA. All Rights Reserved.  Legal Notice