LOVE IN FIVE PARTS

DASHURIA NË PESË PJESË

France, USA, 2015

Experimental

8 min

 

Director: Joshua Provost

Screenplay: Joshua Provost

Producer: Joshua Provost

Editor: Joshua Provost

Cinematography: Joshua Provost

Cast: Jordan Ignacio - The Man, Sylvie Cohen - Female Voice, Guillaume Terrisse - Male Voice

 

 

A light-hearted examination of the nature of love through objects, themes, concepts, repetition, and analysis.

 

Screening on Friday 30 Sept - 17:30

@ Academy of Film & Multimedia Marubi

France, SHBA, 2015

Eksperimental

8 min

 

Regjizor: Joshua Provost

Skenar: Joshua Provost

Producent: Joshua Provost

Montazhier: Joshua Provost

Kamera: Joshua Provost

Cast: Jordan Ignacio - The Man, Sylvie Cohen - Female Voice, Guillaume Terrisse - Male Voice

 

 

Një shqyrtim gazmor i natyrës së dashurisë përmes objekteve, temave, koncepteve, përsiatjeve dhe analizave.

 

Shfaqjet të Premten 30 Shtator - 17:30

@ Akademia e Filmit & Multimedias Marubi

2017 © IHRFFA. All Rights Reserved.  Legal Notice