OLYA'S LOVE

DASHURIA E OLYA-S

Austria, Russia, 2014

Documentary

68 min

 

 

Director: Kirill Sakharnov

Screenplay: Kirill Sakharnov, Ksenia Sakharnova

Producer: Ksenia Sakharnova for SugarDocs Film Production

Editors: Kirill Sakharnov, Max Kliewer

Cinematography: Kirill Sakharnov, Galiya Galeeva, Olya Kuracheva, Ksenia Sakharnova, Andrey Turusov

 

 

A lesbian couple living in Russia. Olya is a fighter, active member of the LGBT community, her partner Galiya doesn't want to let politics rule her life. Their love is strong, and they want to have a baby together. When Russian Duma launches their discriminating laws against homosexuals, Olya starts to fight even stronger. But at the same time their love is put to the test.

 

Screening on Thursday 29 Sept - 21:30

@ Academy of Film & Multimedia Marubi

Austri, Rusi, 2014

Dokumentar

68 min

 

 

Regjizor: Kirill Sakharnov

Skenar: Kirill Sakharnov, Ksenia Sakharnova

Producente: Ksenia Sakharnova for SugarDocs Film Production

Montazhierë: Kirill Sakharnov, Max Kliewer

Kamera: Kirill Sakharnov, Galiya Galeeva, Olya Kuracheva, Ksenia Sakharnova, Andrey Turusov

 

 

Një çift lezbikesh që jeton në Rusi. Olya është një luftëtare, anëtare aktive e komunitetit LGBT, partnerja e saj Galiya nuk do ta lë politikën t’i drejtojë jetën. Dashuria e tyre është e fortë, dhe ato duan të kenë një fëmijë së bashku. Kur Duma ruse nxjerr ligjet diskriminuese ndaj homoseksualëve, Olya fillon të luftojë edhe më fort. Por në të njëjtën kohë dashuria e tyre vihet në provë.

 

Shfaqjet të Enjten 29 Shtator - 21:30

@ Akademia e Filmit & Multimedias Marubi

2017 © IHRFFA. All Rights Reserved.  Legal Notice