SELITA

SELITA

Albania, 2016

Documentary

76 min

 

 

Directors : Elton Baxhaku & Eriona Çami

Production: Plain Thinking Production

Camera: Elton Baxhaku, Eriona Çami

Editing: Elton Baxhaku

Sound: Eriona Çami

 

 

Chronicles the efforts of activists and Roma residents trying to halt highway construction, which threatens to destroy their neighborhood in Tirana.

 

 

Screening on Wednesday 20 Sept - 18:00

FORUM on Urban Planning

in cooperation with POLIS university

Q&A Session in presence of the Directors

@ TEN Multifunctional Center, Myslym Shyrri str.

Shqipëri, 2016

Dokumentar

76 min

 

 

Regjia: Elton Baxhaku, Eriona Çami

Produksioni: Plain Thinking Production

Kinematografia: Elton Baxhaku, Eriona Çami

Montazh: Elton Baxhaku

Zëri: Eriona Çami

 

 

Bën kronikën e përpjekjeve të aktivistëve dhe banorëve romë, që përpiqen të ndalojnë ndërtimin e autostradēs, e cila kërcënon të shkatërrojë lagjen e tyre në Tiranë.

 

 

Shfaqjet të Mërkurën 20 Shtator - 18:00

FORUM mbi Planifikimi Urban

në bashkëpunim me Universitetin POLIS

Sesion Pyetje/Përgjigje në prani të Regjizorëve

@ Qëndra Multifunksionale TEN, rr. Myslym Shyrri

2017 © IHRFFA. All Rights Reserved.  Legal Notice