THE GIRL OF 672K

VAJZA ME 672 MIJË NDJEKËS

Netherlands, 2016

Documentary

18 min

 

 

Directed by: Mirjam Marks

Camera: Wiro Felix, Geluid Bram Meindersma, Hens van Rooy

Music: Bram Meindersma

Editing: Patrick Schonewille

 

 

“The girl of 672k” is a coming of age film about the imaginative Dutch /American Annegien (15), whose creative talents draw ample attention in the virtual landscape. Her personal and artistic photographs on her Instagram account Fetching_tigerss reach over 672,000 followers. An online TV channel, has caught wind of Annegien’s talents and wants to work with her. How will her success influence her and her pictures?

 

 

 

 

Screening on Thursday 21 Sept - 12:00

FORUM on Social Media Communication

in cooperation with 'Sami Frasheri' High School

@ Academy of Film & Multimedia Marubi

Holandë, 2016

Dokumentar

18 min

 

 

Regjia nga: Mirjam Marks

Kamera: Wiro Felix, Geluid Bram Meindersma, Hens van Rooy

Muzika: Bram Meindersma

Montazhi: Patrick Schonewille

 

 

“Vajza me 672 mijë ndjekës” është një film për krijuesen holandezo-amerikane, Annegien (15 vjeç) që është duke u rritur, talentet krijuese të së cilës tërheqin vëmendje të gjerë në peisazhin virtual. Fotot e saj personale dhe artistike në llogarinë e saj në Instagram Fetching_tigerss arrijnë mbi 672,000 ndjekës. Një kanal televiziv në internet, ka nuhatur talentet e Annegien-it dhe dëshiron të punojë me të. Si do të ndikojë suksesi i saj tek ajo dhe fotografitë e saj?

 

 

Shfaqjet të Enjten 21 Shtator - 12:00

FORUM mbi Komunikimi Vitual

në bashkëpunim me shkollën 'Sami Frasheri'

@ Akademia e Filmit & Multimedias Marubi

2017 © IHRFFA. All Rights Reserved.  Legal Notice