THE REUNION

TAKIM PAS VITESH

Sweden, 2013

Fiction

90 min

 

 

Written and directed by Anna Odell

Cinematography by Ragna Jorming

Film Editing by Kristin Grundström

Stars: Anna Odell, Anders Berg, David Nordström

 

 

A famous artist isn't invited to her class reunion. She makes a film about what could've happened if she had gone there and confronted her bullies, and later shows that film to her former classmates.

 

 

 

 

Screening on Tuesday 19 Sept - 17:00

@ Academy of Film & Multimedia Marubi

Suedi, 2013

Artistik

90 min

 

 

Skenari dhe regjia nga Anna Odell

Kamera: Ragna Jorming

Montazh: Kristin Grundström

Aktorët: Anna Odell, Anders Berg, David Nordström

 

 

Një artiste e famshme nuk ftohet në takimin pas vitesh me klasën e saj. Ajo bën një film për atë se, ç’ka mund të kishte ndodhur nëse ajo do të kishte shkuar atje dhe do të përballej me ngacmuesit që e kishin tallur, dhe më vonë t’ia tregojë këtë film ish-shokëve të saj të klasës.

 

 

Shfaqjet të Martën 19 Shtator - 17:00

@ Akademia e Filmit & Multimedias Marubi

2017 © IHRFFA. All Rights Reserved.  Legal Notice