NJË KËNGË GJITHMONË NIS NGA NJË E QARË

Një Qendër Edukimi e Izoluar (Q.E.I.) është një vend i posaçëm vendqëndrimi në të cilin jetojnë të mitur që janë shkelës të ligjit pasi janë vendosur aty nga gjyqtarë për t’u dhënë mundësi t’ia nisin nga e para. Me identitetet e tyre të mbrojtur me maska, krijuar gjatë seancave të atelieve artistike, ata flasin mbi të kaluarën dhe shpresat e tyre për një të ardhme më të mirë.

Vendi

Francë

Viti

2018

Zhanri

Dokumentar

Kohëzgjatje

52 min

Regji

Clémence Ancelin

Skenar

Clémence Ancelin

Kamera

Clémence Ancelin

Montazh
Produksion

France Télévisions / ISKRA / DOCKS 66

Kur

21 Shtator 2020, 19:30

Ku

Kinemaja Verore Marubi

Ngjarje të tjera

Para
Pas