PËRTEJ ANDEVE

Shtatë vjet pas vetëvrasjes së atit të tyre, motër e vëlla, Anna dhe Henrik Dahlbring takohen për të folur për të dhe ndikimin që ai pati në jetën e tyre.

Vendi

Suedi

Viti

2019

Zhanri

Dokumentar

Kohëzgjatje

25 min

Regji

Henrik Dahlbring

Skenar

Henrik Dahlbring

Kamera

Pontus Norberg

Montazh

Henrik Dahlbring

Produksion

Henrik Dahlbring

Kur

23 Shtator 2021, 18:00

Ku

Kinemaja Marubi D4

Ngjarje të tjera

Para
Pas