PAS SHIUT

Në mes të humbëtirës, vajza shtatë-vjeçare jazide, Merjan, e gjen veten të pambrojtur, vetëm, në një breg të panjohur. I vetmi person që gjendet aty, në këtë tokë asnjanëse, është 19-vjeçari, Diyab.
Ata nuk flasin të njëjtën gjuhë dhe asnjëri prej tyre nuk e di se ku ndodhen. Duke mbajtur veten me shpresë, për të gjetur sërish të atin, Merjani refuzon të largohet nga bregu ndërsa Diyabi dëshiron të gjejë rrugën drejt tokës së premtuar...

Vendi

Gjermani

Viti

2021

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

28 min

Regji

Beston Zîrian

Skenar

Beston Zîrian

Kamera
Montazh
Produksion

Beston Zîrian

Kur

24 Shtator 2021, 19:25

Ku

Kinemaja Marubi D5

Ngjarje të tjera

Para
Pas