TERR I PLOTË

Është mëngjes dhe Anës i duhet të shkojë në një takim të rëndësishëm pune. Për fat të keq, rutina e saj familjare dhe disa telashe e vonojnë dhe e detyrojnë të përballet me një garë me kohën që do ta bëjë atë të harrojë çka është më e rëndësishmja.

Vendi

Itali

Viti

2019

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

13 min

Regji

Giuseppe Rasi

Skenar

Andrea Carruba

Kamera

Jheison Garcia

Montazh

Mario Enza

Produksion

Giuseppe Rasi

Kur

24 Shtator 2020, 19:30

Ku

Kinemaja Verore Marubi

Ngjarje të tjera

Para
Pas