DRITHËRIMË GRYKE

Duke filluar nga një procedurë kontrolli sigurie në hyrje të aeroportit të Tel Avivit, “Drithërimë Gryke”, na çon në eksplorimin e një kufiri edhe më të thellë nga ç’është në fakt, edhe pse i padukshëm. Një kufi që përcakton tingujt që ne mund të nxjerrim dhe fjalët që mund të shqiptojmë. Ne i bartim me vete këta kufizime zanorë dhe anatomikë, krijuar nga gjuha jonë amtare, duke u bërë vetë një pikë-kontrolli e lëvizshme, kudo qofshim.

Vendi

Belgjikë

Viti

2021

Zhanri

Dokumentar

Kohëzgjatje

77 min

Regji

Effi & Amir

Skenar

Effi & Amir

Kamera

Effi & Amir

Montazh

Simon Arazi, Effi & Amir

Produksion

La chose à trois jambes (Amir Borenstein)

Kur

22 Shtator 2021, 19:30

Ku

LULISHTJA E KRYEMINISTRISË D3

Ngjarje të tjera

Para
Pas