VAJZË NATE

Stokholm, fundi i viteve 70-të. Shoqëria utopike për t’u marrë shembull. Por pas shkëlqimit të jashtëm, pritet të realizohen dëshira të tjera.Mjaft afër ndërtesave qeveritare dhe shtëpisë së fëmijëve shtrihet bota joshëse, vezulluese dhe e ndyrë e klubeve të seksit, diskotekave dhe apartamenteve që përdoren për takime të paligjshme. Vajza Nate tregon historinë sesi Irisi e re rekrutohet nga rangu i fundit i shoqërisë, në një botë të pamëshirshme ku pushteti mund të të sigurojë gjithçka.

Vendi

Suedi, Norvegji, Irlandë, Finlandë

Viti

2012

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

140

Regji

Mikael Marcimain

Skenar

Marietta von Hausswolf von Baumgarten

Kamera

Hoyte Van Hoytema

Montazh

Kristofer Nordin

Produksion

Mimmi Spång

Kur

17 Shtator 2020, 10:30

Ku

Akademia e Sigurisë, Tiranë

Ngjarje të tjera

Para
Pas