NË KAZABLANKA TË KTHEHESH

Azzddine është një artiste adoleshente që vjen nga Maroku e vetme, si një e mitur e huaj, e pashoqëruar. Gloria, një plakë e dashur njëqind-vjeçare, për të cilën përkujdeset e bija, Izabela, shkrimtare dhe e cila e ka larguar veten nga një pjesë e botës për të cilën nuk ka interes. Ato jetojnë në një cep të një Spanje rurale dhe pothuajse të zbrazët, por shumë të njerëzishme. Në takimin e këtyre tre personazheve, emigrantja e re do të gjejë shtëpinë e ëndërrave. Izabela dhe Gloria gjejnë po ashtu shpëtim.

Ku

Kinemaja Marubi D6

Vendi

Spanjë

Viti

2021

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

27 min

Regji

Pedro Sara

Skenar

Pedro Sara

Kamera

Pedro Sara

Montazh
Produksion

Pedro Sara, Manuel Jiménez

Kur

24 Shtator 2022, 17:00

Ngjarje të tjera

Para
Pas