CAVALLERIZZO

Shfaqja me praninë e regjizorëve Ines von Bonhorst, Yuri Pirondi.

 

Më 7 mars 2005, Kavalerico, një qytet në jug të Italisë, pësoi një rrëshqitje dheu. Pas asaj katastrofe fshati u evakuua. Qysh atëherë, Liliana Bianco dhe i biri, Raffaele, janë të vetmit banorë. Filmi eksploron pasojat që sjell një komunitet i zhvendosur dhe luftën për të ruajtur traditat e tyre të lashta shqiptare.

Ku

Kinemaja Marubi D5

Vendi

Itali

Viti

2021

Zhanri

Dokumentar

Kohëzgjatje

62 min

Regji

Inês von Bonhorst, Yuri Pirondi

Skenar

Inês von Bonhorst, Yuri Pirondi

Kamera

Yuri Pirondi

Montazh

Inês von Bonhorst

Produksion

Inês von Bonhorst, Yuri Pirondi

Kur

23 Shtator 2022, 19:00

Ngjarje të tjera

Para
Pas