KAVIAR

Vetëm një oligarku te çmendur mund t’i shkonte ndërmend të ndërtojë një pallat luksoz të stilit Fiorentin në një urë kryesore në zemër të Vjenës. Por përkthyesja e tij Nadia, bashkë me shoqen e saj të ngushtë dhe dadon e saj, kanë një plan sabotimi po aq të çmendur. Po kush do të fitojë?

Vendi

Austri

Viti

2019

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

93

Regji

Elena Tikhonova

Skenar

Robert Buchschwenter, Elena Tikhonova

Kamera

Dominik Spritzendorfer

Montazh

Karin Hammer, Alarich Lenz, Daniel Prochaska, Dominik Spritzendorfer, Cordula Werner

Produksion

Ursula Wollschläger, Alexander Lehr, Franz Novotna

Kur

14 Shtator 2020, 19:30

Ku

Kinemaja Verore Marubi

Ngjarje të tjera

Para
Pas