FËMIJËT PËRTEJ FATIT

Filmi është historia personale e tre brezave: gjyshja (që ka ndërruar jetë), babai dhe e bija, e cila është regjisore e filmit. Ai fokusohet në kalimin e përvojave traumatike nga brezi në brez. Është një film që paraqet rrugëtimin shpirtëror nëpër shtresëzime të thella e të shpërndara ndjenjash si pasojë e shndërrimeve historike në Evropën veri-lindore.

Vendi

Austri

Viti

2018

Zhanri

Dokumentar

Kohëzgjatje

90 min

Regji

Bettina Henkel

Skenar

Bettina Henkel

Kamera

Astrid Heubrandtner-Verschuur

Montazh
Produksion

Oliver Neumann, Sabine Moser

Kur

21 Shtator 2020, 20:30

Ku

Kinemaja Verore Marubi

Ngjarje të tjera

Para
Pas