MALLI PËR KINEMANË PARA-KOVIDIANE

Gjatë mbylljes, Kinemaja i dërgon një video-letër njerëzimit: kinematë janë të mbyllura, sheshet e xhirimeve janë të mbyllura dhe Kinemaja nuk mund të krijojë më ëndrra të reja.

Vendi

Itali

Viti

2020

Zhanri

Short

Kohëzgjatje

5 min

Regji

Daniele Pignatelli

Skenar

Daniele Pignatelli, Claudia Cassandro

Kamera
Montazh
Produksion

Luca Pignatelli

Kur

20 Shtator 2021, 19:45

Ku

Kinemaja Marubi D1

Ngjarje të tjera

Para
Pas