E SHURDHËR

Angela është e shurdhër dhe Dario dëgjon. Ata janë çift bashkë dhe kanë gjashtë pula, katër qenë, një kopsht dhe shumë probleme komunikimi. Tani edhe ata do të kenë një fëmijë.

Ku

Kinemaja Marubi D4

Vendi

Spanjë

Viti

2021

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

18 min

Regji

Nuria Muñoz-Ortín, Eva Libertad

Skenar

Eva Libertad

Kamera

Nuria Muñoz Ortín

Montazh

Mariona Solé

Produksion

Nuria Muñoz-Ortín

Kur

22 Shtator 2022, 17:00

Ngjarje të tjera

Para
Pas