A RRIMË BASHKË?

Jela dhe Mile, të njohur si Mile Chopin; një çift i pakrahasueshëm, e filluan historinë e tyre të dashurisë mes ngutjes dhe nxitimit të ethshëm të metropolit turistik Dubrovnikut. E mbetur e re me zemër, Jela banon në një shtëpi të moshuarish dhe Mile, një pianist bohem, nuk është i huaj për të pastrehët apo çatitë që pikojnë. Ata ndajnë jetën e tyre së bashku- ditët e mira dhe të këqija të saj, dhe lundrojnë së bashku kundër rrymës. Sikur të ishin takuar më herët, ata mund ta kishin jetuar rininë e tyre së bashku, por edhe pleqëria mund të jetë po aq e ëmbël, kur ke dikë me të cilin ta ndash.

Vendi

Kroacia

Viti

2019

Zhanri

Dokumentar

Kohëzgjatje

30 min

Regji

Ines Jokoš

Skenar

Ines Jokoš

Kamera

Luka Matić

Montazh

Sara Gregorić

Produksion

Hrvoje Osvadić, 15 Umjetnost

Kur

22 Shtator 2021, 18:55

Ku

Kinemaja Marubi D3

Ngjarje të tjera

Para
Pas