RRUGËDALJA

Një laps, brenda fabrikës së lapsave, fiton vetëdije dhe përpiqet të gjejë daljen për të qenë i lirë, por teksa i bie kryq e tërthor fabrikës dhe zbulon të vërtetat e tmerrshme se si punon ajo, ai shpejt kupton se nuk ka patur kurrë një rrugëdalje.

Vendi

Francë

Viti

2021

Zhanri

Vizatimor

Kohëzgjatje

7 min

Regji

Artur Muharremi

Skenar

Artur Muharremi

Kamera
Montazh
Produksion

Artur Muharremi

Kur

23 Shtator 2021, 19:30

Ku

Kinemaja Marubi D4

Ngjarje të tjera

Para
Pas