BREZI I PORNOS

Nuk rekomandohet për shikues nën 18 vjeç.

Filmi ekspozon mënyrën sesi media sociale, korporatat financiare dhe industria e mikpritjes ndihmuan dhe nxitën krimin më të madh të trafikimit të seksit pornografik në histori. Fytyrat e viktimave janë mjegulluar dhe fshehur për të mbrojtur identitetin e tyre. Dokumentari ka marrë autorizimin nga viktimat dhe ekipet e tyre ligjore. Ai ka mbështetjen e tyre të plotë. Dokumentari gjithashtu përbën një rast bindës për të rritur moshën minimale ligjore të miratimit për të filmuar pornografi.

Vendi

Danimarkë

Viti

2019

Zhanri

Dokumentar

Kohëzgjatje

71 min

Regji

Tendai Frank Tagarira

Skenar

Tendai Frank Tagarira

Kamera

Tendai Frank Tagarira

Montazh

Tendai Frank Tagarira

Produksion

Tendai Frank Tagarira

Kur

22 Shtator 2020, 20:35

Ku

Kinemaja Verore Marubi

Ngjarje të tjera

Para
Pas