FËMIJË GETOJE

Një video filmike muzikore që nxjerr në pah frikën, çështjet dhe problemet më të mëdha të fëmijëve në të gjithë globin.

Muzika nga Herbie Kawuma dhe Siriusleh

Vendi

Norvegji

Viti

2017

Zhanri

Video muzikore

Kohëzgjatje

4 min

Regji

Anja Celine Pedersen

Skenar

Anja Celine Pedersen

Kamera

Lise Martine Halle

Montazh

Anja Celine Pedersen

Produksion

Fabulous media

Kur

Tetor 2020 - Qershor 2021

Ku

Shkollat e Mesme të Shqipërisë

Ngjarje të tjera

Para
Pas