TË IKËSH I VETMUAR

Një varrezë në qendër të Berlinit. Një sipërmarrës varrimi, që në të vërtetë dëshironte të bëhej artist. Por që tani është shoqëruesi i fundit i të gjithë atyre që varrosen nga autoritetet shtetërore. Një kishëz në të cilën është vendosur një urnë e zezë dhe Bethoven, muzika e të cilit dëgjohet duke u përsëritur vazhdimisht. Varrmihësi ulet aty dhe pret. Ndonjëherë njerëzit vijnë për të bërë nderimet e fundit - ose bëjnë porosinë e re për javën e ardhshme. U prehshin në paqe.

Ku

Kinemaja Maks Velo, Laprakë D5

Vendi

Gjermani

Viti

2021

Zhanri

Dokumentar

Kohëzgjatje

28 min

Regji

Raphael Schanz

Skenar
Kamera

Philipp Seifert

Montazh

Marielle Pohlmann

Produksion

panther reh Philipp Seifert and Raphael Schanz GbR

Kur

23 Shtator 2022, 18:00

Ngjarje të tjera

Para
Pas