HAVA, MERJEMI, AISHJA

Ky film bën fjalë për tre gra afgane nga prejardhje të ndryshme shoqërore, të cilat jetojnë në Kabul. Hava, një grua tradicionale, shtatzënë, për të cilën nuk interesohet askush, Merjemja, një reportere lajmesh e arsimuar, e cila kërkon të divorcohet nga i shoqi që e tradhëton dhe Aishja, një adoleshente së cilës i duhet të rikthejë virgjërinë…

 

Vendi

Afganistan, Francë, Sllovaki

Viti

2019

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

85 min

Regji

Sahraa Karimi

Skenar

Sahraa Karimi, Sami Hasib Nabizada

Kamera

Behrouz Badrouj

Montazh

Mastaneh Mohajer

Produksion

Katayoon Shahabi (Noori Pictures), Sahraa Karimi

Kur

25 Shtator 2021, 11:00

Ku

D6

Ngjarje të tjera

Para
Pas