PO TË ISHTE DASHURI

Pesëmbëdhjetë balerinë të rinj me origjinë dhe horizonte të ndryshme janë në turne me pjesën për balet “Turma”. Pjesa epike e baletit të Gisèle Vienne eksploron skenën e furishme të viteve ’90-të. Nga teatri në teatër, vepra shndërrohet në marrëdhënie të çuditshme, intime. A është skena që moleps jetën e vërtetë - apo e kundërta? Një rrugëtim i trazuar ku eksplorohen netët tona, festat, dashuritë tona.

Vendi

Francë

Viti

2020

Zhanri

Dokumentar

Kohëzgjatje

82 min

Regji

Patric Chiha

Skenar
Kamera

Jordane Chouzenoux

Montazh

Anna Riche

Produksion

Charlotte Vincent - Aurora Films

Kur

19 Shtator 2020, 19:30

Ku

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit

Ngjarje të tjera

Para
Pas