FËMIJËRIA E IMADIT

Imadi, një fëmijë 5-vjeçar jazid, lihet i lirë nga ISIS-i, dy vjet e gjysëm pasi e kishte mbajtur të kapur. Gjatë kësaj kohe, ISIS-i ia ka shpëlarë trurin Imadit dhe ai e konsideron veten e vet një nga luftëtarët e ISIS-it. Në sytë e tij ende buron pafajësia, por ai nuk shfaq ndjenja të tjera veç urrejtjes për të ëmën dhe zemërim ndaj atyre që janë rreth tij. A do të jetë në gjendje familja e Imadit ta ndihmojë ta kapërcejë traumën dhe të bëhet sërish fëmija që ishte dikur?

Vendi

Suedi/Kurdistan/Letoni

Viti

2021

Zhanri

Dokumentar

Kohëzgjatje

77 min

Regji

Zahavi Sanjavi

Skenar
Kamera

Heshmatolla Narenji

Montazh

Eva Hillström

Produksion

Zahavi Sanjavi

Kur

24 Shtator 2021, 19:55

Ku

Kinemaja Marubi D5

Ngjarje të tjera

Para
Pas