KA ME KALU

Shfaqje në prani të regjizores Flonja Kodheli.

Stela, nga Shqipëria, kthehet në shtëpinë e nënës së saj në Bruksel për të marrë pjesë në varrimin e gjyshes së saj. Ajo vëren papritur se e ëma është pushtuar nga frika dhe jo nga pikëllimi. Sjellja e saj duket konfuze, absurde dhe madje, ndonjëherë, paranojake. Jetët e tyre pushtohen nga trauma e rishfaqur nga e kaluara.

Ku

Kinemaja Marubi D2

Vendi

Belgjikë

Viti

2021

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

28 min

Regji

Flonja Kodheli

Skenar

Flonja Kodheli, Leenda Mamosa

Kamera

Virginie Surdej

Montazh

Damien Keyeux

Produksion

Sebastian Schelenz

Kur

20 Shtator 2022, 18:15

Ngjarje të tjera

Para
Pas