DJALI DEMBELI

Një burrë i ri me emrin Milosh, i ndarë nga gruaja e tij, i është ndaluar ta shohë fëmijën pasi nuk është në gjendje t’i paguajë ushqimin. Ai përpiqet të gjejë një punë në mënyrë që të ribashkohet me të voglin e tij. Gjatë rrugës, ai përballet me pengesa të tilla si krenaria, apatia, korrupsioni dhe kushtet ekonomike të vendit të tij.

Vendi

Mal i Zi

Viti

2018

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

83 min

Regji

Aleksa Stefan Radunović

Skenar
Kamera

Galen Humber

Montazh

Dejan Urosevic

Produksion

Andisheh Radunović

Kur

16 Shtator 2020, 20:20

Ku

Kinemaja Verore Marubi

Ngjarje të tjera

Para
Pas