MEDEA

Medea dhe Jasoni jetojnë si refugjatë në Korintos kur Jasoni braktis Medean për t'u martuar me të bijën e mbretit Kreon. Pas kësaj, Medea urdhërohet të largohet menjëherë nga qyteti me dy fëmijët e saj, me dënim me vdekje.

Ku

Qendra për Hapjen dhe Dialog-COD - D4

Vendi

Greqi

Viti

2022

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

82 min

Regji

Dimitri Athanitis

Skenar

Dimitri Athanitis

Kamera

Yannis Fotou

Montazh

Stamatis Magoulas

Produksion

DNA Films, Greek Film Center, Prosenghisi Ltd, Stefilm

Kur

21 Shtator 2023, 11:15

Ngjarje të tjera

Para
Pas