ZEMËRBARDHËT

Një shofer kamioni, meso-burrë, kalon shumë kohë larg shtëpisë dhe familjes. Në rrugë ku askush nuk e njeh, ai është i lirë të jetë vetvetja dhe të jetojë siç dëshiron, pa u gjykuar. Por, një natë kur kthehet nga një rrugë në Bukuresht, zbulon se djali i tij është zhdukur. Ai është i vendosur ta gjejë dhe ta kthejë përsëri, pa marrë parasysh pasojat.

Vendi

Maqedoni e Veriut

Viti

2019

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

16 min

Regji

Ana Jakimska

Skenar

Ana Jakimska, Diana Voinea

Kamera

Aleksandar Risteski

Montazh

Gorjan Atanasov

Produksion

Lazar Sekulovski, Petar Antevski

Kur

24 Shtator 2020, 19:45

Ku

Kinemaja Verore Marubi

Ngjarje të tjera

Para
Pas