PA LËNDIME

Nuk rekomandohet për shikues nën 18 vjeç.

Parvis, bir emigrantësh iranianë, përballet me jetën në qytetin e tij të vogël duke u kënaqur me kulturën pop, takimet dhe shfrenimet. Pasi u kap duke vjedhur një dyqan, ai dënohet me shërbim për komunitetin në një strehë refugjatësh ku takon Banafshe dhe Amon, motër e vëlla, të cilët kanë ikur nga Irani. Ndërsa një tërheqje romantike midis Parvisit dhe Amonit rritet, marrëdhënia e brishtë midis të treve vihet në provë. Ata e gjejnë dhe e humbin njëri-tjetrin gjatë gjithë një vere të një rinie fluturake, një dashuri e parë e madhe, një përpjekje për një të ardhme të përbashkët, si dhe perceptimin e trishtë se, në Gjermani, ata nuk janë të barabartë.

Vendi

Gjermani

Viti

2020

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

89 min

Regji

Faraz Shariat

Skenar

Faraz Shariat & Paulina Lorenz

Kamera
Montazh

Friederike Hohmuth

Produksion

Paulina Lorenz, Faraz Shariat, Jost Hering

Kur

17 Shtator 2020, 19:30

Ku

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit

Ngjarje të tjera

Para
Pas