S’KA NEVOJË T’U TREGOHET FËMIJËVE

Në fillim të viteve tetëdhjetë, në fshatin francez. Julia, një vajzë 12-vjeçare nga Parisi, me pushime, po kalon një ditë pushimi në shtëpinë e një mikeshe që jeton aty. Ajo zbulon se prindërit e shoqes së saj po fshehin një sekret familjar: ata janë të turpëruar dhe përpiqen të fshehin vajzën tjetër të tyre, një nënë adoleshente dhe foshnjën e saj.

Vendi

Francë

Viti

2018

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

24 min

Regji

Sylvie Gautier

Skenar

Sylvie Gautier

Kamera

Yoan Cart

Montazh

Anne-Marie Sangla

Produksion

Quentin Daniel

Kur

19 Shtator 2020,19:45

Ku

Kinemaja Verore Marubi

Ngjarje të tjera

Para
Pas