ASKUND

Duke i ikur luftës me Kmerët e Kuq, i vetëm, tetë-vjeçari Ngoc, arrin t’i shpëtojë një odiseje tre-javore me anije.Falë sjelljes së njerëzishme të një familje austriake, ai integrohet në shoqërinë austriake dhe bëhet një mjek i njohur. Dyzet vjet më vonë ai vendosë të japë ndihmë mjekësore për refugjatët që mbërrijnë me anije në ishullin Lesbos. Aty ai kupton se fati i tij përsëritet në shpresat e këtij brezi të ri refugjatësh dhe kësisoj, plagët e vjetra hapen. Me synimin për të gjetur përsëri paqen, ai fillon të rrëmojë me vështirësi bashkë me familjen e vet në të kaluarën e tij...

Vendi

Austri

Viti

2018

Zhanri

Dokumentar

Kohëzgjatje

60 min

Regji

Natalie Halla

Skenar

Natalie Halla

Kamera
Montazh
Produksion

Creative Movies SL, Natalie Halla

Kur

21 Shtator 2021, 18:00

Ku

Kinemaja Marubi D2

Ngjarje të tjera

Para
Pas