PËR ETËRIT DHE BIJTË

Regjisori kthehet në atdheun e tij ku fiton besimin e një familjeje islamike radikale, duke ndarë jetën e përditshme me ta për më shumë se dy vjet. Kamera e tij fokusohet tek Osama (13) dhe vëllai i tij i vogël Ayman, duke na dhënë një perceptim jashtëzakonisht të rrallë brenda asaj se ç’do të thotë të rritesh në një Kalifat Islamik.

Vendi

Gjermani, Siri, Liban

Viti

2017

Zhanri

Dokumentar

Kohëzgjatje

99 min

Regji

Talal Derki

Skenar
Kamera

Kahtan Hasson

Montazh

Anne Fabini

Produksion

Ansgar Frerich, Eva Kemme, Tobias N.Siebert, Hans Robert Eisenhauer

Kur

17 Shtator 2020, 20:00

Ku

Kinemaja Verore Marubi

Ngjarje të tjera

Para
Pas