PAMBARIMISHT

Jinzhi Xiao, një pacient i pashërueshëm me COVID-19, zgjohet pasi është ruajtur në një kriopod për 240 vjet për t'u përballur me botën e re që është e ndërtuar nga dija dhe vetëdija e njerëzimit. Ai vendos të ndryshojë mendje.

Vendi

Kinë

Viti

2021

Zhanri

Vizatimor

Kohëzgjatje

5 min

Regji

Yu Zhen, Xiao Jinzhe, Zhao Yicheng, Zhang Wenjia

Skenar

Xiao Jinzhe, Diana Lu

Kamera
Montazh
Produksion

Yu Zhen

Kur

22 Shtator 2021, 19:00

Ku

Destil D3

Ngjarje të tjera

Para
Pas