BOTË PARALELE – I MBIJETUARI I FUNDIT I KOVIDIT

I vendosur në të ardhmen e afërt, ky film i shkurtër eksperimental/kovidi/fantastiko-shkencor (a mos, vallë, është realitet?), është një intervistë e transmetuar nga lajmet televizive e të mbijetuarit të fundit të pandemisë Covid-19. Drejtuar dhe prodhuar nga dy gra, njëra me prejardhje dy racash të ndryshme, (biraciale) dhe tjetra kineaste e re mbi 50 vjeç.

Vendi

SHBA

Viti

2021

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

15 min

Regji

Tory Rotlisberger, Vanessa Vann

Skenar

Tory Rotlisberger, Vanessa Vann

Kamera
Montazh
Produksion

Tory Rotlisberger, Vanessa Vann

Kur

25 Shtator 2021, 18:45

Ku

Kinemaja Marubi D6

Ngjarje të tjera

Para
Pas