QUO VADIS, AIDA?

Bosnje, 11 korrik 1995.
Aida është një përkthyese për Kombet e Bashkuara në qytetin e vogël të Srebrenicës. Kur ushtria serbe merr qytetin, familja e saj është në mesin e mijëra qytetarëve që kërkojnë strehim në kampin e OKB-së. Si njohëse e negociatave, Aida ka qasje në informacione kyçe që asaj i duhet t’i përkthejë. Çfarë duket në horizont për familjen dhe njerëzit e saj - shpëtim apo vdekje? Ç’lëvizje duhet të bëjë ajo?

Ku

Kinemaja Marubi D4

Vendi

Bosnja dhe Hercegovina, Austria, Rumania, Holanda, Gjermania, Polonia, Franca, Norvegjia, Turqia

Viti

2020

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

101 min

Regji

Jasmila Žbanić

Skenar

Jasmila Žbanić

Kamera

Christine A. Maier

Montazh

Jaroslaw Kaminski

Produksion

Damir Ibrahimović, Jasmila Žbanić

Kur

22 Shtator 2022, 19:30

Ngjarje të tjera

Para
Pas