ÇMIMI I URREJTJES

Duke parë fotografitë e vjetra të vëllait të tij të vogël, i cili u vra gjatë një zënke, një natë vere, regjisori i filmit kërkon rrënjët e dhunës dhe urrejtjes në shoqërinë tonë.

Vendi

Serbi

Viti

2020

Zhanri

Dokumentar

Kohëzgjatje

81 min

Regji

Filip Colovic

Skenar

Filip Colovic

Kamera
Montazh
Produksion

Filip Colovic

Kur

22 Shtator 2021, 19:05

Ku

Destil D3

Ngjarje të tjera

Para
Pas