REINA

Lola mezi pret ditëlindjen e saj të nesërmen. 15-të vjetori festohet gjerësisht në Meksikë si një rit kalimi në moshë më të madhe. Në të ashtuquajturën Quinceañera, Lolës i lejohet të vishet bukur; fustani rozë i princeshës dhe këpucët e arta tashmë janë gati. Por, fillimisht, ajo duhet t’i ndihmojë xhaxhait të saj një mbrëmje si kamariere. Fakti që nuk ndjehet ta bëjë një gjë të tillë, nuk e ndihmon shumë Lolën. Xhaxhai ka paguar tashmë për festën e saj të ardhshme. Së bashku me disa vajza të tjera, atë e nisin me makinë në festën e ditëlindjes së djalit të shefit që ka të njëjtën moshë. Në atmosferën e dyshimtë të ngjarjes që ndodh, Lolës shpejt i duhet të kuptojë se nga vajzat e reja këtu pritet më shumë sesa të bëjnë kamarieren.

Ku

Kinemaja Maks Velo, Laprakë D3

Vendi

Gjermani, Meksikë

Viti

2020

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

19 min

Regji

Ozan Mermer

Skenar

Ozan Mermer

Kamera

J. Daniel Zúñiga

Montazh

Sofía A. Machado

Produksion

Mariella Santibáñez, HFF München (Hochschule für Fernsehen und Film)

Kur

21 Shtator 2022, 18:30

Ngjarje të tjera

Para
Pas