SCARBOROUGH

Bazuar në romanin e vlerësuar me çmime Scarborough nga Catherine Hernandez.

Scarborough eksploron betejat, përpjekjet qëndrueshmërinë dhe ripërtëritjen e këtij komuniteti kulturalisht të larmishëm të Torontos përmes jetës së tre fëmijëve që rriten brenda një sistemi që i ka futur në rrugën drejt dështimit. I filmuar nëpër vendndodhjet në lagjen Kingston-Galloway/West Hill, Scarborough zhvillohet gjatë një viti shkollor.

Ku

COD-Center for Openness and Dialogue D3

Vendi

Kanada

Viti

2021

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

136 min

Regji

Shasha Nakhai, Rich Williamson

Skenar

Catherine Hernandez

Kamera

Rich Williamson

Montazh

Rich Williamson

Produksion

Compy Films

Kur

21 Shtator 2022, 19:30

Ngjarje të tjera

Para
Pas