TË NDASH

Shfaqje me prezencën e regjisorit Granit Dragaj.

Në një familje të zakonshme, Bora jeton me nënën e saj Eda. Së fundmi familja ka edhe një tjetër fëmijë, Dalmatin. Bora ka pregatitur disa kartolina, dhe ka vendosur t'i ndajë me njerëzit e lagjes, për të ndarë gëzimin e vet me të tjerët, që është bërë me vëlla.
Bora do të ndalet në derën e çdo familjeje. Gjatë rrugës, ajo takon grupe të ndryshme njerëzish, secili me problemet e veta. Dhe në çdo rast, reflektimi i saj, pozitivizmi dhe ngrohtësia që jep, i bën ata njerëz të ndryshojnë qasjen e mëparshme.

Ku

Kinemaja Marubi D4

Vendi

Kosova

Viti

2022

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

16 min

Regji

Granit Dragaj

Skenar

Pashtrik Brahaj

Kamera

Blerim Gjinovci

Montazh
Produksion

Gani Demaj, Orhan Hajrizi

Kur

22 Shtator 2022, 18:45

Ngjarje të tjera

Para
Pas