SHKREPUR NË ITALI

Një regjisor dhe refugjat nga Sierra Leone mbërrin në Italinë e Jugut pasi u arratis nga vendi i tij dhe i shpëtoi mundimeve të ferrit në Libi. I mbetur në mes të katër rrugëve, ai i bashkohet një regjisori italian dhe refugjatëve të tjerë për të vazhduar ëndrrën e tij për të realizuar filma. A do t’ia dalë mbanë të jetë i suksesshëm?

Ku

Kinemaja Maks Velo, Laprakë D4

Vendi

Zvicër

Viti

2022

Zhanri

Dokumentar artistik

Kohëzgjatje

18 min

Regji

Mirko Bischofberger

Skenar

Martin Boyer, Dauda Kabia, Mirko Bischofberger

Kamera

Martin Boyer, Luc Henry

Montazh

Daniel Smith, Mirko Bischofberger

Produksion

Mirko Bischofberger, Martin Boyer

Kur

22 Shtator 2022, 18:00

Ngjarje të tjera

Para
Pas