NDJESË, POR VËRTET MË DUHET

Një i ri ecën nëpër pyll, duke parë vazhdimisht telefonin për të parë nëse ka marrë një mesazh apo se mos ka humbur ndonjë telefonatë. Vështron plazhin me rërë deti. Ulur vetëm, i shqetësuar, shikon telefonin - asgjë. Një ditë e bukur me diell dhe i riu ka vendosur të dalë për herë të parë për të notuar në det, duke i lënë gjërat në plazh pa pasur kush t’i ruajë. Ai shikon përreth - plazhi është bosh, nuk ka fare njerëz. Zhvishet, i palos gjërat mirë dhe futet në ujë. Deti Baltik në këtë zonë ka veçori të jetë i cekët afër plazhit. Një i ri ecën për një kohë të gjatë në një vend ku mund të hidhesh për zhytje, duke hedhur vështrimin herë pas here te gjërat e lëna në plazh. Duke lagur duart, ai kthehet për të parë orën dhe sheh një të huaj.

Ku

Kinemaja Maks Velo, Laprakë D4

Vendi

Letonia

Viti

2022

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

6 min

Regji

Edijs Zalaks

Skenar

Edijs Zalaks, Mihail Shiraev

Kamera
Montazh
Produksion

Edijs Zalaks, Mihail Shiraev

Kur

22 Shtator 2022, 18:20

Ngjarje të tjera

Para
Pas