NDJESË PËR SHQETËSIMIN

Shfaqje me prezencën e regjisorit Agustin Liberatore.

Kur tensioni social rritet, krijohet një rezistencë e madhe dhe më pas ajo çlirohet. Secili qytetar gjen mënyrën e tij unike dhe të veçantë për të çliruar këtë tension.
"Ndjesë për Shqetësimin” zbulon gjashtë qytetarë të ndryshëm kosovarë që janë vitalë me veti gjallnie, të cilët përballen me presionet e përditshme dhe barrierat e paracaktuara sociale përmes mjeteve artistike.

Ku

Kinemaja Marubi D5

Vendi

Zvicër

Viti

2022

Zhanri

Dokumentar

Kohëzgjatje

41 min

Regji

Agustin Liberatore

Skenar

Agustin Liberatore, Andrea Miranda

Kamera
Montazh

Agustin Liberatore

Produksion

Andrea Miranda, Agustin Liberatore

Kur

23 Shtator 2022, 20:30

Ngjarje të tjera

Para
Pas