TERMAJI

Diku në një vijë kufitare ... Kaou, një kontrabandist i ri nga një fshat, takon Anjelën, e cila po përpiqet për të kaluar kufirin me bashkësinë e tij. Në fshat prezenca e Termajve shqetëson, po aq sa e turbullon Kaoun. Si të shkosh përtej paragjykimeve, të dëshirosh të padëshirueshmen dhe ta kalosh cakun?

Ku

Kinemaja Maks Velo, Laprakë D4

Vendi

Francë

Viti

2022

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

24 min

Regji

Avel Corre

Skenar

Avel Corre, Gaëlle Douel

Kamera

Avel Corre, Jean-Marie Delorme

Montazh

Christel Garry

Produksion

Fred Prémel

Kur

22 Shtator 2022, 18:30

Ngjarje të tjera

Para
Pas