SHKRIMTARI I VERBËR

Vizatimet e këtij filmi janë bërë me sy të lidhur, pra pa i parë gjatë vizatimit, por duke përdorur vetëm markues taktil.

Kjo sprovë pasqyron dilemat e shkrimtarit që përballet me siguritë ideologjike. Në një botë komunikimi, ku imazhet dhe opinionet e personalizuara janë të ndërtuara, si mund të dallohet thelbësorja? Çfarë do të thotë të shohësh, tek e fundit? Format e jashtme në dukje, a i përgjigjen realitetit?

Ku

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit D5

Vendi

Greqi, Francë

Viti

2022

Zhanri

Vizatimor

Kohëzgjatje

10 min

Regji

Georges Sifianos

Skenar

Georges Sifianos

Kamera
Montazh
Produksion

Georges Sifianos

Kur

23 Shtator 2022, 19:00

Ngjarje të tjera

Para
Pas