LIBRI I SABETHIT

Takohemi me 95-vjeçaren Elisabeth Mnatsakanjan, shkrimtare, poete, piktore dhe studiuese nga BRSS e cila emigroi në Vjenë në vitet 1970. Historitë e saj, poemat e saj, muzika e saj dhe një takim me një mik të vjetër përshkruajnë një jetë kushtuar arteve dhe gjuhës.

Vendi

Austri

Viti

2018

Zhanri

Dokumentar

Kohëzgjatje

30 min

Regji

Florian Kogler

Skenar

Florian Kogler

Kamera

Albin Wildner

Montazh

Lukas Meissner

Produksion

Florian Kogler, Lukas Meissner, Andreas Schmiedecker, Albin Wildner, Lukas Zweng

Kur

17 Shtator 2020, 19:30

Ku

Kinemaja Verore Marubi

Ngjarje të tjera

Para
Pas