FEMURI I THYER

Brenda mureve të mia, duke zhbiriluar botën, mora kamerën time për të folur për intimitetin përballë një rrëmuje dhe kaosi global.

Vendi

Belgjikë

Viti

2020

Zhanri

Dokumentar

Kohëzgjatje

29 min

Regji

Jonas Luyckx

Skenar

Jonas Luyckx

Kamera

Jonas Luyckx

Montazh

Mathieu Giraud et Jonas Luyckx

Produksion

White Market

Kur

25 Shtator 2021, 18:15

Ku

Kinemaja Marubi D6

Ngjarje të tjera

Para
Pas